Torsk med kartoffel, rødbede og sennepssauce

Kogt torsk med tilbehør og sauce

..

Print Recipe
Torsk med kartoffel, rødbede og sennepssauce
Kogt torsk med tilbehør og sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Kogt torsk med tilbehør og sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kom vand, eddike, dild, peberkorn og løg i en gryde, og kog det sammen med torsken ved svag varme i cirka 10 minutter.
  2. Fjern skum fra kogevandet.
  3. Tag torsken op af lagen, og sigt lagen.
  4. Hold torsken lun i en varm ovn ved 65 grader.
Sauce:
  1. Smelt smørret i gryden og tilsæt melet, inden smørret bruner.
  2. Pisk herefter kogevandet fra torsken samt mælken i lidt af gangen.
  3. Smag til med salt.
  4. Slut af med sennep, som du tilsætter lidt af gangen, mens du smager til undervejs.
  5. Du kan altid justere saucen ved at tilsætte mere end der står i opskriften.
Servering
  1. Server torsken med kogte kartofler, sennepssauce, hakket persille og syltede rødbeder i tern.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Retten har mange variationsmuligheder – brug for eksempel laks i stedet for torsk. Eller tilsæt hakket æg, revet peberrod eller sprødstegt bacon.

Del denne opskrift
Om Kokken 2 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*