Tzatziki med hjemmebagt flute

Tzatziki med græsk yoghurt og agurker

.

Print Recipe
Tzatziki med hjemmebagt flute
Tzatziki med græsk yoghurt og agurker
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Flute
Antal personer
Ingredienser
Flute
Tzatziki med græsk yoghurt og agurker
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Riv agurken groft på rivejernet.
  2. Bland agurken sammen med det grove salt, og lad det stå i cirka 30 minutter.
  3. Kom agurken i en sigte og skyl hurtigt saltet af.
  4. Knug den groftrevne agurk fri for væde - brug eventuelt et rent viskestykke eller lignende.
  5. Vend forsigtigt agurk, fintrevet hvidløg, salt og peber i den græske yoghurt.
  6. Lad tzatzikien trække tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter. Imens laves flute.
Flutes
  1. Rør gær ud i det lunkne vand.
  2. Tilsæt mel og salt.
  3. Ælt dejen godt, og stil den til hævning i 30 minutter.
  4. Derefter ælter du dejen igennem og former den til fire flute, der efterhæver på en smurt plade eller et stykke bagepapir i 15 minutter.
  5. Rids flutene på tværs, og pensel dem med sammenpisket æg eller vand og bag dem ved 230 grader i 15 minutter.
Servering:
  1. Anret det friskbagte brød med tzatzikien.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Hvis du gerne vil have en lettere variant med færre kalorier, kan du også bruge skyr i stedet for græsk yoghurt.

Del denne opskrift
Om Kokken 2 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*