Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

.

Print Recipe
Skipperlabskovs
Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær oksekødet i tern på 1 x 1 cm.
  2. Sæt en gryde over med vand og få den i kog.
  3. Tilsæt oksekødet, blancher det hurtigt, og lad det herefter koge i cirka to minutter.
  4. Tag kødet op, og fjern vandet fra gryden.
  5. Skyl kødet for at fjerne skum.
  6. Gryden sættes over på ny med groft hakkede løg, laurbærblade, eddike, peber og kød.
  7. Det hele skal være dækket med vand.
  8. Lad kødet koge i cirka 30 minutter, til det er næsten mørt.
  9. Mens kødet koger, skræller du kartoflerne og skærer dem i grove tern på 2 x 2 cm.
  10. Kartoflerne lægges i samme gryde som kødet, dækkes med låg og koges møre sammen med kødet.
  11. Når retten er færdig, smages den til med salt og peber, samt koldt smør.
  12. Server med finthakket purløg og koldt smør ved siden af.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Vil du gerne have lidt grøntsager i retten, kan du eksempelvis tilsætte knoldselleri.

Del denne opskrift
Om Kokken 0 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*