Boller i selleri

Kødboller i selleri

.

Print Recipe
Boller i selleri
Kødboller i selleri
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Sauce:
Tilbehør
Antal personer
Ingredienser
Sauce:
Tilbehør
Kødboller i selleri
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
Kødboller
  1. Rør kødet med salt.
  2. Tilsæt æg, revet løg og peber.
  3. Tilsæt melet.
  4. Rør herefter mælken i farsen.
  5. Brug en dessertske til at forme farsen til kødboller til mindre runde kugler.
  6. Kog dem ved svag varme i syv til otte minutter i en liter kogende letsaltet vand under låg.
  7. Tag bollerne op med hulske og lad dem dryppe af.
  8. Gem kogevandet.
  9. Skær sellerien i tern på ca. 1 x 1 cm.
  10. Kog dem møre i kogevandet fra kødbollerne i 10 til 12 minutter.
  11. Tag sellerien op af kogevandet og sigt det.
Sauce
  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Rør melet i og tilsæt fem deciliter kogevand i under piskning.
  3. Pisk mælk, og lad saucen koge nogle minutter.
  4. Smag til med salt og peber.
Anretning
  1. Kom kødboller og selleri i saucen og varm dem igennem.
  2. Kog risene i let saltet vand, til de er møre.
  3. Drys hakket persille over eller server det ved siden af.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Jævn saucen med en meljævning af mel og mælk og undlad smørret, hvis du ønsker en mere mager ret.

Del denne opskrift
Om Kokken 2 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*