Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

.

Print Recipe
Koteletter i fad med ris
Koteletter i fad med ris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Koteletter i fad med ris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem et par minutter på hver side på en pande.
  2. Læg koteletterne i et fad og drys med paprika.
  3. Svits løg i en gryde, til de er blevet klare, og kom creme fraiche ved.
  4. Hæld bouillon, flåede tomater og tomatpure ved, og lad det komme i kog.
  5. Kom fløden i og kog videre i fem minutter.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld saucen over koteletterne, og sæt fadet i en 225 grader varm almindelig ovn. Læg stanniol eller låg over.
  8. Efter 10 minutter kommes rensede og skivede champignoner i.
  9. Giv den yderligere 20 minutter i ovnen.
  10. Kog risene i letsaltet vand.
  11. Sigt risene.
  12. Læg risene i bunden af et fad, herpå koteletterne og hæld saucen ud over retten inden servering.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Du kan prøve at komme parmaskinke rundt om koteletterne inden du steger dem for en bedre smag i retten.

Del denne opskrift
Om Kokken 2 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*