Koteletter i fad med ris
Instruktioner
  1. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem et par minutter på hver side på en pande.
  2. Læg koteletterne i et fad og drys med paprika.
  3. Svits løg i en gryde, til de er blevet klare, og kom creme fraiche ved.
  4. Hæld bouillon, flåede tomater og tomatpure ved, og lad det komme i kog.
  5. Kom fløden i og kog videre i fem minutter.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld saucen over koteletterne, og sæt fadet i en 225 grader varm almindelig ovn. Læg stanniol eller låg over.
  8. Efter 10 minutter kommes rensede og skivede champignoner i.
  9. Giv den yderligere 20 minutter i ovnen.
  10. Kog risene i letsaltet vand.
  11. Sigt risene.
  12. Læg risene i bunden af et fad, herpå koteletterne og hæld saucen ud over retten inden servering.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Du kan prøve at komme parmaskinke rundt om koteletterne inden du steger dem for en bedre smag i retten.