.
Antal personer |
|
Ingredienser
- 4 koteletter
- 25 g smør til stegning
- 1 spsk paprika
- 4 løg
- 4 dl creme fraiche 38%
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse flåede tomater hakkede
- 150 g koncentreret tomatpure
- 3 dl piskefløde
- 400 g champignoner
- 500 g ris
- Salt
- peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem et par minutter på hver side på en pande.
- Læg koteletterne i et fad og drys med paprika.
- Svits løg i en gryde, til de er blevet klare, og kom creme fraiche ved.
- Hæld bouillon, flåede tomater og tomatpure ved, og lad det komme i kog.
- Kom fløden i og kog videre i fem minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Hæld saucen over koteletterne, og sæt fadet i en 225 grader varm almindelig ovn. Læg stanniol eller låg over.
- Efter 10 minutter kommes rensede og skivede champignoner i.
- Giv den yderligere 20 minutter i ovnen.
- Kog risene i letsaltet vand.
- Sigt risene.
- Læg risene i bunden af et fad, herpå koteletterne og hæld saucen ud over retten inden servering.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Du kan prøve at komme parmaskinke rundt om koteletterne inden du steger dem for en bedre smag i retten.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar