.
Servings |
|
Ingredients
- 2 pakker tarteletter
- Salt
- peber
Hønsetartelet:
- 200 g kogt hønsekød
- 1 dåse aspargessnitter
Rejetartelet:
- 200 g rejer Gerne rejer i lage
- 1 dåse aspargessnitter
- 1 tsk dild skåret
- 1 dl creme fraiche
- 0,5 citron revet
- 1 potte dild til pynt
Ingredients
Hønsetartelet:
Rejetartelet:
|
|
Instructions
- Sigt væden fra aspargesene ned i en skål.
- Kog vandet op, og tilsæt aspargesvæden.
- Lav en smørbolle af smør og hvedemel.
- Tag et piskeris, lav en hvirvel i gryden og tilsæt smørbollen.
- Pisk kraftigt, så der ikke kommer melklumper.
- Kog saucen igennem og del den i to gryder.
Hønsetartelet:
- I den ene gryde tilsættes hønsekød og asparges.
- Smag til med salt og peber.
Rejetartelet:
- I den anden gryde tilsættes rejer, asparges og skåret dild.
- Smag til med revet citronskal og frisk creme fraiche.
Servering
- Lun tarteletterne og kom straks fyldet i.
- Top kyllingen med friskhakket persille
- Top rejerne med dild. Serveres straks.
Recipe Notes
Kokketip: Vil du gerne prøve noget nyt, kan du i stedet lave tarteletter med laks og muslinger eller med skinke i tern og champignoner.
Share this Recipe
Skriv den første kommentar