Tarteletter med to slags fyld – rejer og hønsekød

Tarteletter med hønsekød og rejer

.

Print Recipe
Tarteletter med to slags fyld - rejer og hønsekød
Tarteletter med hønsekød og rejer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Servings
Ingredients
Sauce:
Hønsetartelet:
Rejetartelet:
Servings
Ingredients
Sauce:
Hønsetartelet:
Rejetartelet:
Tarteletter med hønsekød og rejer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Sigt væden fra aspargesene ned i en skål.
  2. Kog vandet op, og tilsæt aspargesvæden.
  3. Lav en smørbolle af smør og hvedemel.
  4. Tag et piskeris, lav en hvirvel i gryden og tilsæt smørbollen.
  5. Pisk kraftigt, så der ikke kommer melklumper.
  6. Kog saucen igennem og del den i to gryder.
Hønsetartelet:
  1. I den ene gryde tilsættes hønsekød og asparges.
  2. Smag til med salt og peber.
Rejetartelet:
  1. I den anden gryde tilsættes rejer, asparges og skåret dild.
  2. Smag til med revet citronskal og frisk creme fraiche.
Servering
  1. Lun tarteletterne og kom straks fyldet i.
  2. Top kyllingen med friskhakket persille
  3. Top rejerne med dild. Serveres straks.
Recipe Notes

Kokketip: Vil du gerne prøve noget nyt, kan du i stedet lave tarteletter med laks og muslinger eller med skinke i tern og champignoner.

Share this Recipe
Om Kokken 3 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*