Tarteletter med to slags fyld – rejer og hønsekød
Ingredients
Sauce:
Hønsetartelet:
Rejetartelet:
Instructions
  1. Sigt væden fra aspargesene ned i en skål.
  2. Kog vandet op, og tilsæt aspargesvæden.
  3. Lav en smørbolle af smør og hvedemel.
  4. Tag et piskeris, lav en hvirvel i gryden og tilsæt smørbollen.
  5. Pisk kraftigt, så der ikke kommer melklumper.
  6. Kog saucen igennem og del den i to gryder.
Hønsetartelet:
  1. I den ene gryde tilsættes hønsekød og asparges.
  2. Smag til med salt og peber.
Rejetartelet:
  1. I den anden gryde tilsættes rejer, asparges og skåret dild.
  2. Smag til med revet citronskal og frisk creme fraiche.
Servering
  1. Lun tarteletterne og kom straks fyldet i.
  2. Top kyllingen med friskhakket persille
  3. Top rejerne med dild. Serveres straks.
Recipe Notes

Kokketip: Vil du gerne prøve noget nyt, kan du i stedet lave tarteletter med laks og muslinger eller med skinke i tern og champignoner.