Øllebrød

Rugbrød til øllebrød

.

Print Recipe
Øllebrød
Rugbrød til øllebrød
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Rugbrød til øllebrød
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Skær rugbrødet (med skorpe) i små tern.
  2. Kom brødet i en gryde og tilsæt vand, maltøl og kanel.
  3. Lad det trække i cirka 10 minutter.
  4. Bring blandingen i kog, og lad den koge ved svag varme og under låg i cirka 10 minutter. Pisk af og til.
  5. Tilsæt sukker.
  6. Varm øllebrøden igennem, og smag den til med sukker og kanel.
  7. Pisk fløden til flødeskum og kom den oven på øllebrødet før serveringen.
Recipe Notes

Kokketip: Smag eventuelt øllebrødet til med citronskal, appelsinskal eller vaniljesukker.

Share this Recipe
Om Kokken 3 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*