.
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g rejer optøede frosne rejer
- Saften af en ½ citron
- 2 dl creme fraiche
- 1/2 tsk paprika
- 4 spsk. tomatketchup
- 2 dl piskefløde
- 1 potte dild
- 2 modne avocadoer
- 1 bappe/pose radicciosalat eller anden salattype
- Salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Afdryp de optøede rejer i en sigte.
- Vend forsigtigt creme fraiche sammen med citronsaft, paprika og tomatketchup.
- Vend rejerne i.
- Pisk piskefløden til flødeskum, og vend den nænsomt i creme fraichen.
- Hak halvdelen af dilden fint og vend den ned i rejesalaten.
- Smag til med salt og peber.
- Del nu avocadoerne og fordel rejecocktailen i avocadoerne.
- Pynt med dild og skyllet salat.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Giv den klassiske salat et twist ved at erstatte rejer med krebsehaler og eventuelt tilsætte en smule røget laks.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar