Mørbradgryde med ris

Mørbradgryde med ris som tilbehør

.

Print Recipe
Mørbradgryde med ris
Mørbradgryde med ris som tilbehør
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Mørbradgryde med ris som tilbehør
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Afpuds svinemørbraden for fedt og sener.
  2. Skær den derefter ud i mindre stykker.
  3. Skær bacon i mindre stykker.
  4. Varm olivenolien op i en gryde, og tilsæt svinemørbrad og bacon, der brunes af.
  5. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré.
  6. Rør rundt, og tilsæt så 2 dl vand.
  7. Lad mørbradgryden koge.
  8. Skræl løg og gulerødder, snit dem i tern, og put dem i gryden sammen med piskefløde.
  9. Lad retten koge i cirka 20 minutter, mens du rører jævnligt i den.
  10. Når der er cirka fem minutter tilbage af tiden, tilsættes cocktailpølserne.
  11. Retten krydres med salt og peber.
  12. Server med friskkogte ris og pynt eventuelt med krydderurter.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Du kan også erstatte bacon og cocktailpølser med kylling eller med kalkunbacon og kyllingepølser.

Del denne opskrift
Om Kokken 2 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*