.
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon skiveskåret
- 2 spsk olivenolie
- 1 dåse flåede tomater
- 1 dåse tomatpuré 1 lille dåse eller 2 spsk.
- 2 løg
- 2 gulerødder
- 4 dl piskefløde
- 1 pakke cocktailpølser
- 400 g kogte ris
- Salt
- peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Afpuds svinemørbraden for fedt og sener.
- Skær den derefter ud i mindre stykker.
- Skær bacon i mindre stykker.
- Varm olivenolien op i en gryde, og tilsæt svinemørbrad og bacon, der brunes af.
- Tilsæt flåede tomater og tomatpuré.
- Rør rundt, og tilsæt så 2 dl vand.
- Lad mørbradgryden koge.
- Skræl løg og gulerødder, snit dem i tern, og put dem i gryden sammen med piskefløde.
- Lad retten koge i cirka 20 minutter, mens du rører jævnligt i den.
- Når der er cirka fem minutter tilbage af tiden, tilsættes cocktailpølserne.
- Retten krydres med salt og peber.
- Server med friskkogte ris og pynt eventuelt med krydderurter.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Du kan også erstatte bacon og cocktailpølser med kylling eller med kalkunbacon og kyllingepølser.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar