Kom kyllingestykkerne i en gryde med vand og bouillonterningen.
Sæt gryden over varmen.
Kog kyllingen i 30 minutter og tag stykkerne op af suppen.
Sigt bouillonen over i en ren gryde og pil kødet af kyllingen.
Rens nu porren, og skræl gulerod, løg og persillerod.
Skær derefter porre, gulerod, persillerod og løg i aflange mundrette stykker.
Kom grøntsagerne op i suppen sammen med laurbærblade, så de koger med og giver smag.
Kom derefter kyllingekødet op i suppen og kog suppen i 7 til 10 minutter.
Tilsæt salt og friskkværnet peber, og smag derefter suppen til med den friske citronsaft.
Pynt med hakket persille og server med friskbagt brød.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Du kan altid variere grøntsagerne efter sæson og eksempelvis bruge asparges, squash eller andre rodfrugter. Du kan alternativt bruge kyllingefilletter i stedet for en hel kylling.
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella
Skriv den første kommentar