Antal personer |
|
Ingredienser
- 8 blade hvidkål fra et hvidkålshoved
- 500 g hakket kalv- og svinekød
- 1 løg
- 4 dl sødmælk
- Muskatnød
- Maizena
- 1 spsk smør
- 1 potte persille
- Salt og peber
- Stanniol
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Kog kålbladene i letsaltet vand, i ca 10 minutter til de bliver møre. Gem kogevandet.
- Rør farsen med et halvt fint hakket løg, salt og peber.
- Form farsen som 4 aflange pølser læg dem på de kogte kålblade, og rul dem derefter godt ind i stanniolen. Sørg for, at de er rullet temmelig stramt, så de ikke åbner sig, når de skal ned i det kogende kålvand.
- Kog kålpølserne i cirka 20 minutter.
- Imens koges sødmælken med en halv teskefuld revet muskatnød og resten af løget, som også skal hakkes fint.
- Når mælken koger, jævnes den med maizena efter behov. Smag saucen til med smør, salt og peber.
- Åbn stanniolpakkerne med den farserede hvidkål, anret på en tallerken med sauce og drys med hakket persille.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Du kan sagtens bruge kyllingefars og servere nye kogte kartofler til retten.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar