Kog kålbladene i letsaltet vand, i ca 10 minutter til de bliver møre. Gem kogevandet.
Rør farsen med et halvt fint hakket løg, salt og peber.
Form farsen som 4 aflange pølser læg dem på de kogte kålblade, og rul dem derefter godt ind i stanniolen. Sørg for, at de er rullet temmelig stramt, så de ikke åbner sig, når de skal ned i det kogende kålvand.
Kog kålpølserne i cirka 20 minutter.
Imens koges sødmælken med en halv teskefuld revet muskatnød og resten af løget, som også skal hakkes fint.
Når mælken koger, jævnes den med maizena efter behov. Smag saucen til med smør, salt og peber.
Åbn stanniolpakkerne med den farserede hvidkål, anret på en tallerken med sauce og drys med hakket persille.
Recipe Notes
Kokketip: Du kan sagtens bruge kyllingefars og servere nye kogte kartofler til retten.