.
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfilet
- olivenolie til stegning
- 1 romaine salat stort romainesalat-hoved
- Parmesan ost
- Brødcroutoner
- 1 pakke bacon Skiveskåret
- Salt og peber
Dressing:
- 1 fed hvidløg
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 ansjosfilet Ansjosfileter i olie
- 1 spsk eddike
- 3 spsk Parmesanost friskrevet
- 2 dl olivenolie
- 2 spsk vand
Ingredienser
Dressing:
|
|
Instruktioner
- Steg kyllingefileterne i olivenolie i cirka 7 minutter på hver side.
- Krydr med salt og peber, og tag dem af varmen.
- Skyl salaten grundigt og afdryp den i en sigte.
- Steg bacon på en pande, og læg det derefter på et stykke køkkenrulle, så fedtet bliver suget væk.
Cæsardressing:
- Kom hvidløg, æggeblommer, ansjosfileter, eddike og parmesan i en minihakker/blender.
- Tryk på startknappen, og tilsæt olien lidt ad gangen, mens du blender.
- Fortynd dressingen med lidt vand.
- Smag til med salt og peber.
Servering
- Fordel salaten på fire tallerkener, og dryp lidt dressing over.
- Skær kyllingefileterne i tynde skiver
- Fordel kyllingeskiver over salaten sammen med høvlet parmesan, stegt bacon og brødcroutoner.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Dressingen, der sagtens kan laves dagen inden, kan bruges til mange ting. Prøv for eksempel at skære en masse stave af friske grøntsager som blegselleri, gulerod og squash og brug dressingen som dip.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar