Steg kyllingefileterne i olivenolie i cirka 7 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber, og tag dem af varmen.
Skyl salaten grundigt og afdryp den i en sigte.
Steg bacon på en pande, og læg det derefter på et stykke køkkenrulle, så fedtet bliver suget væk.
Cæsardressing:
Kom hvidløg, æggeblommer, ansjosfileter, eddike og parmesan i en minihakker/blender.
Tryk på startknappen, og tilsæt olien lidt ad gangen, mens du blender.
Fortynd dressingen med lidt vand.
Smag til med salt og peber.
Servering
Fordel salaten på fire tallerkener, og dryp lidt dressing over.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver
Fordel kyllingeskiver over salaten sammen med høvlet parmesan, stegt bacon og brødcroutoner.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Dressingen, der sagtens kan laves dagen inden, kan bruges til mange ting. Prøv for eksempel at skære en masse stave af friske grøntsager som blegselleri, gulerod og squash og brug dressingen som dip.