.
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 æggeblommer pasteuriserede
- 100 g sukker
- 500 g mascarpone
- 1 dl piskefløde
- 2 æggehvider pasteuriserede
- 2 dl god stærk kaffe
- 2 dl amaretto
- 1 pakke ladyfingers savoiardi
- kakaopulver
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Bland sukker og æggeblommer i en skål.
- Pisk blommerne stive, og vend massen med mascarpone.
- Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen.
- Pisk æggehviderne stive og vende dem forsigtigt i.
- Bland en god og meget stærk kaffe (der er afkølet) med amaretto.
- Ladyfingers lægges i kaffeblandingen og tages hurtigt op igen, da de ellers bliver for bløde.
- Brug en form eller et ovnfast fad og beklæd det med bagepapir.
- Læg et lag af de opblødte ladyfingers og kom cirka en tredjedel af mascarponecremen ovenpå.
- Gentag, til du har brugt alle ingredienserne, men sørg for at slutte af med mascarponecremen.
- Drys tiramisuen med kakaopulver og stil den i køleskabet i mindst 24 timer – 48 timer er dog optimalt.
Bemærkninger til opskriften
Kokketip: Tiramisuen kan få en mere frisk smag, hvis du også river lidt citronskal i.
Del denne opskrift
Skriv den første kommentar