Farseret hvidkål med bechamelsauce

Print Recipe
Farseret hvidkål med bechamelsauce
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Servings
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Kog kålbladene i letsaltet vand, i ca 10 minutter til de bliver møre. Gem kogevandet.
  2. Rør farsen med et halvt fint hakket løg, salt og peber.
  3. Form farsen som 4 aflange pølser læg dem på de kogte kålblade, og rul dem derefter godt ind i stanniolen. Sørg for, at de er rullet temmelig stramt, så de ikke åbner sig, når de skal ned i det kogende kålvand.
  4. Kog kålpølserne i cirka 20 minutter.
  5. Imens koges sødmælken med en halv teskefuld revet muskatnød og resten af løget, som også skal hakkes fint.
  6. Når mælken koger, jævnes den med maizena efter behov. Smag saucen til med smør, salt og peber.
  7. Åbn stanniolpakkerne med den farserede hvidkål, anret på en tallerken med sauce og drys med hakket persille.
Recipe Notes

Kokketip: Du kan sagtens bruge kyllingefars og servere nye kogte kartofler til retten.

Share this Recipe
Om Kokken 3 artikler
Kim er amatørkok med en evig trang til at prøve nye teknikker og teste metoder og nye råvarer. Han går dog aldrig af vejen for en bøf bearnaise eller en pizza med ekstra bøffelmozzarella

Skriv den første kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*