Stegte sild med dild
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vask sildene godt og lad dem dryppe af.
  2. Vend dem indvendig med salt, karry, paprika og sennep.
  3. Vend dem derefter i rugmel
  4. Steg sildene i godt med smør 2 minutter på hver side.
Lage
  1. Kom halvdelen af løgringene, laurbærblade, eddike, vand, sukker og peberkorn i en gryde,
  2. Kog lagen op, så sukkeret bliver opløst.
  3. Hæld kogelagen over de stegte sild, og lad dem trække i mindst 30 minutter – men gerne en dags tid.
  4. De stegte sild serveres, mens de stadig er lune med rugbrød, smør, resten af løgringene og kapers.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Du kan sagtens lave disse sild i god tid, inden du skal bruge dem – de bliver kun bedre af at ligge længere i lagen.