Mørbradgryde med ris
Ingredienser
Instruktioner
  1. Afpuds svinemørbraden for fedt og sener.
  2. Skær den derefter ud i mindre stykker.
  3. Skær bacon i mindre stykker.
  4. Varm olivenolien op i en gryde, og tilsæt svinemørbrad og bacon, der brunes af.
  5. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré.
  6. Rør rundt, og tilsæt så 2 dl vand.
  7. Lad mørbradgryden koge.
  8. Skræl løg og gulerødder, snit dem i tern, og put dem i gryden sammen med piskefløde.
  9. Lad retten koge i cirka 20 minutter, mens du rører jævnligt i den.
  10. Når der er cirka fem minutter tilbage af tiden, tilsættes cocktailpølserne.
  11. Retten krydres med salt og peber.
  12. Server med friskkogte ris og pynt eventuelt med krydderurter.
Bemærkninger til opskriften

Kokketip: Du kan også erstatte bacon og cocktailpølser med kylling eller med kalkunbacon og kyllingepølser.